Esteu aquí

Viu l'òpera: "I Puritani", de Vincenzo Bellini

Temes: Cultura, Estiu
Categories: Cèntric Espai Cultural, Cultura
TIPUS: Música
Per a qui: Adult
centric_viu opera_i puritani

I Puritani, de Vincenzo Bellini sobre el llibret de Carlo Pepoli, és un dels cims del bel canto.  Coneguda com una de les joies del Romanticisme l’obra presenta una història d’amor on es barregen passió, traïció i bogeria.

L’òpera es centra en una característica heroïna romàntica, Elvira, que pateix la experiència de sentir-se traïda pel seu promès el mateix dia del casament. Aquest fet li provoca un sentiment tan dolorós i insuportable que el seu enteniment no ho pot resistir i embogeix. En la estilitzada posada en escena d’Emilio Sagi, els personatges apareixen travessats per la melancolia.

Aquesta producció, que es va representar l’any 2016 al Teatro Real de Madrid, compta amb la direcció musical d’Evelino Pidò i la direcció escènica d’Emilio Sagi, que s’ha envoltat del seu equip habitual (Daniel Bianco com escenògraf, Peppispoo –Pepa Ojaguren- com figurinista i Eduardo Bravo com il·luminador). El muntatge compta amb un repartiment vocal excepcional, que inclou Javier Camarena, Diana Damrau, Myklos Sebestyén, Nicolas Tezer, Ludovic Texier, Antonio Lozano i Annalisa Stroppa.

Descarregar el programa de mà aquí 

Projecció d'aquesta òpera enregistrada el 2016 al Teatro Real de Madrid.

Durada: 180 minuts

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí.

  • Accessible

Activitats relacionades