Esteu aquí

Viu l'Òpera! "El barber de Sevilla", de Gioachino Rossini

Cèntric_viu opera_El barber de Sevilla_2018

Considerada una de les obres cabdals de l’anomenada òpera buffa, “El barber de Sevilla” és sens dubte el títol més populars del compositor italià  Gioachino  Rossini. Aquest muntatge, enregistrat l’any 2018 a l’Arena di Verona, compta amb el famós director d'orquestra Daniel Oren, qui per primera vegada dirigeix l'obra mestra de Rossini en aquest amfiteatre romà. La producció es beneficia, a més, de l’afegit de de veure per primera vegada junts els grans Leo Nucci i Ferruccio Furlanetto, dues llegendes de l'òpera, que donen vida als papers de Figaro i Basilio respectivament.

En aquesta producció del director d’escena Hugo d'Ana, l’Arena di Verona es converteix en un enorme jardí de l'amor, un laberint roses gegants; un lloc ideal per a les intrigues de Rosina, del Conte d’Almaviva i del factotum Figaro. Una ambientació acurada enriquida per la divertida coreografia de Leda Lojodice.

Projecció d'aquesta òpera enregistrada el 2018 a l'Arena di Verona.

Descarregar el programa de mà aquí. 

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí.

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades