Esteu aquí
Visita comentada a l'exposició Menús de guerra. Cuina d'avantguarda i supervivència

Visita comentada a càrrec de Sergi Freixes comissari de l'exposició.
L’exposició repassa l’evolució del concepte de gastronomia des de la cuina casolana fins a la dels grans restaurants a través de receptaris, llibres de cuina i revistes culinàries dels anys 30 i 40.
Entre el material exposat, destaca el receptari que dóna nom a l’exposició, ‘Menús de guerra’, realitzat pel cuiner Joan Vila sota l’encàrrec de la Conselleria de Proveïments de la Generalitat de Catalunya l’any 1937.
"Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència" ha estat produïda per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, el BBVA i el Museu d’Història de Catalunya.
-
Accessible
Activitats relacionades
Del fang al plat: art, gastronomia i comunitat
Tipus: Proposta
Quan: Del 06/11/2025 al 29/01/2026
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Tardes Joves al Ribera
Tipus: Proposta
Quan: 06/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Tarda en família: Fem ciència amb Rachel Carson
Tipus: Proposta
Quan: 06/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech