Esteu aquí

Viatge cap a la circularització i la sostenibilitat

La implantació de model de  negoci i gestió basats en la  sostenibilitat ambiental i en la economia circular, on  desenvolupen noves línies de  negoci que afavoreixen el balanç i valor social al nostre municipi.

Presentació del projecte d’economia circular de la Fundació Rubricatus en la seva activitat econòmica, un nou model de negoci i de gestió basats en la sostenibilitat ambiental. La Fundació desenvolupa
actualment noves línies de negoci que afavoreixen el balanç i valor social al nostre municipi i redueixen l’impacte ambiental: creació de noves línies de negoci basades en la circularització de materials, HeadPhones Second Life, Recosir upcycling tèxtil.
Implantació de processos de reutilització de materials en els àpats a la Gent Gran, transformació de línia de càtering eliminat el plàstic de l’aixeta a l’ampolla, fomentant el consum d’aigua de xarxa i eliminant el residu que genera l’aigua embotellada.
A càrrec de l’equip de la Fundació Rubricatus: Steffi Sala, coordinadora de esdeveniments sostenibles, Raúl Punzano, cap se serveis industrials, Dus i Medi Ambient, Elena Lopez, cap de servei de càtering i Rodrigo García, coordinador de projectes.

Per a assistir-hi presencialment cal escriure abans al correu Ssala@rubricatus.org i fer confirmació 

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

Comunitats Energètiques i Economia Social

Tipus: Proposta
Quan: Del 23/05/2022 - 11:00 h al 23/05/2022 - 13:00 h
On: Online

Inscripcions Tancades

Presentació de la recerca “El cooperativismo de consumo...

Tipus: Proposta
Quan: Del 23/05/2022 - 18:30 h al 23/05/2022 - 20:00 h
On: Online

Inscripcions Tancades

Què volem dir quan afirmem que som éssers vulnerables?...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 24/05/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural