Esteu aquí

Tagging David Martos: pintura mural col·lectiva

TAGGING DAVID MARTOS

Tagging David Martos

Un Tag és la primera acció en forma de signatura amb què els grafiters i street-artistes intervenen al carrer, assenyalen el seu territori i afirmen la seva identitat. Tagging David Martos és un projecte liderat per l'Escola d'Arts del Prat, amb la complicitat de familiars, amics i companys, i la col·laboració d'/UNZIP Arts Visuals i Joves Prat, que pretén rastrejar, afirmar i difondre la presència i les aportacions de David Martos en el context creatiu i del grafiti del Prat de Llobregat. Amb aquesta intenció, es desenvolupen una sèrie d'accions i intervencions artístiques col·lectives als murs de la ciutat, la recerca i documentació sobre les seves intervencions a l'espai públic en forma de publicació digital, i les presentacions públiques de les accions anteriors a diferents espais i propostes de la ciutat (Festival Altraveu 2018, entre d'altres).

 

Tagging David Martos: pintura mural col·lectiva

En un clima festiu, la primera acció del projecte Tagging David Martos consisteix en la realització pública d'un mural col·lectiu a través del disseny i l'acció conjunta de companys, familiars i amics.

Des de l'Escola d'Arts del Prat s'ha activat una proposta de trobada mural que recupera la manera de fer de David Martos, i recordar algunes de les propostes que va realitzar com alumne de l'escola. Un acte de construcció mural públic amb què donar a conèixer la seva obra i el context del projecte Tagging David Martos. S'intervindrà de manera col·lectiva en un mur de la ciutat (Carrer Jaume Casanoves 86), recollint en format stop-motion el desenvolupament de la pintura mural realitza entre els seus amics, col·legues i grafiters que van conèixer de prop la seva forma de treballar o van compartir accions amb ell.

Dissabte 14 d'abril de 10 a 18 hores i el diumenge 15 d'11 a 18 hores el públic podrà veure la intervenció en el mural al carrer de Jaume Casanovas 86, cantonada amb Santiago Rusiñol. https://goo.gl/maps/wjmmdypdgoz

Amb el suport de: /UNZIP Arts Visuals i Joves Prat, Nuria Inés (Tinta Fina).

 

Altres accions del projecte Tagging David Martos:

Dissabte 5 de maig a les 12 hores al pati interior del Lloro (Joves Prat) C. del Mariscal Joffre, 3, 08820. Presentació pública de la publicació online que recull la recerca i documentació de les intervencions murals de l'autor, entrevistes als seus familiars, amics i col·legas, aixì com el mapejat de les seves intervencions a la ciutat . A CONFIRMAR.


Dissabte 12 de maig a les a partir de les 21 hores: Presentació del stop-motion de realitzación de la pintura mural + publicació digital de la investigació sobre l’autor d'Adrian Fernandez. Al Fondo d'En Peixo, dins del context del Festival Altraveu 18 ( festival de música, organitzat per Joves Prat).
 

Activitats relacionades