Esteu aquí

Qué bonito amor: trobades amb desconeguts

Aquesta proposta indecent forma part del projecte de mediació Qué Bonito Amor que vol connectar artistes, persones creatives, interessades en l'art i curioses en general, en una xarxa afectiva per donar suport a la creació i generar espais de trobada més íntims on discutir sobre les arts visuals, pràctiques artístiques, iniciatives culturals, dubtes existencials, compartir idees i projectes.

Les trobades tindran efectes en la conformació del programa d’arts visuals i en altres afers relacionats amb la ciutat. Volem convertir les diferents intensitats i sensibilitats de persones creatives en propostes concretes.

És l’amor transformació? Quines altres formes d’amor practiqueu? Pot ser una conversa una performance? I una pràctica artística? Pot ser l’art una forma diferent d’amor?

Com funcionen les cites a cegues?

Un dia, a una hora i lloc convinguts, us citarem per viure una experiència performàtica en la que trobar complicitats amb altres persones i llocs. L'equip d'/Unzip us acompanyarem abans i després de la trobada però deixarem que mentrestant, s'obrin totes les possibilitats!

Escriviu-nos perquè puguem formar parelles o petits grups i digueu-nos quin dia i a quina hora us voldríeu citar.

L’experiència proposa un punt de trobada entre diferents agents vinculats a les arts visuals (artistes, professionals de l’àmbit cultural, persones interessades en l’art i ciutadania en general) per compartir coneixement, interessos i afinitats, així com un espai per discutir línies d’actuació i mediació relacionades amb les diverses pràctiques artístiques.
 

Activitats relacionades

Matinades de foc i tronada

Tipus: Proposta
Quan: 26/09/2021 - 8:00 h
On: Jardins de la Pau

XXXIV Trobada Gegantera: Plantada i Balls

Tipus: Proposta
Quan: 26/09/2021 - 11:00 h
On: Grada de Cultura Popular