Esteu aquí

Projecció de l'òpera "Don Pasquale", de Gaetano Donizetti

Cèntric_viu opera_don pasquale

El director d’escena venecià Damiano Michieletto signa aquest muntatge de Don Pasquale, òpera bufa en tres actes de Gaetano Donizetti segons un llibret escrit per ell mateix i Giovanni Ruffini, basat al seu torn en el llibret d'Angelo Anelli per al Ser Marcantonio de Stefano Pavesi (1810). Es va estrenar a París el gener de 1843.

Considerada un dels darrers exponents de l’òpera bufa italiana, Don Pasquale va su suposar també el darrer gran èxit de la prolífica carrera de Donizetti, després d’obres tan populars com Lucia di Lammermoor, La Fille du régiment o La Favorite, entre moltes d’altres.

La divertida trama argumental d'aquesta òpera gira a l’entorn d'un home de mitjana edat –Don Pasquale- enganyat per l'astúcia de la seva jove esposa, Norina. El baix-baríton gal·lès Bryn Terfel dona vida al protagonista, fent gala del seu talent tant vocal com interpretatiu. El virtuosisme de l'elenc seleccionat per la Royal Opera es combina amb una música brillant i una posada en escena que actualitza i converteix en contemporània aquesta història commovedora.

Projecció d'aquesta òpera enregistrada el 2019 a la Royal Opera House de Londres.

Descarregar el programa de mà aquí

Podeu consultar tota la informació del cicle Viu l'òpera aquí.

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Activitats relacionades

Micro Obert al Bar de La Capsa

Tipus: Música
Quan: Del 26/05/2024 - 19:00 h al 26/05/2024 - 22:30 h
On: La Capsa