Esteu aquí

Presentació “Economia Social i Universitat, l’experiència de la Càtedra d’Economia Social al Tecnocampus (UPF)”

Presentació “Economia Social i Universitat, l’experiència de la Càtedra d’Economia Social al Tecnocampus (UPF)” a càrrec d’Eloi Serrano, Director de la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus.

Càtedra d'Economia Social neix al 2016 i és única a Catalunya, i ho fa essencialment  per contribuir a reduir  la baixa correspondència entre el pes que té l’economia social al nostre país i la seva rellevància científica. Humilment volem contribuir a reduir aquest desfasament.

Ens ha encoratjat com els diversos agents que configuren l'Economia Social ens han donat suport i han tingut una actitud activa i còmplice en impulsar i consolidar la Càtedra.

La Càtedra s'articula a partir de tres grans blocs. El primer fa referència a la docència. El segon bloc de la Càtedra es refereix a la difusió de l'Economia Social.

El tercer bloc se centra en l'estudi de l'Economia Social i la transferència de coneixement

La Càtedra ha organitzat conferències on han passat més de 40 ponents, pel postgrau s'han format 20 persones i 23 més ho estan fent aquest any; per a les assignatures de grau han passat més de 200 alumnes, hem elaborat 2 estudis, 2 llibres i estem confeccionant un altre. Tractem de teixir complicitats amb organitzacions i col·laborant activament amb el sector públic per difondre i estudiar l'Economia Social.

 

Pavelló de la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (Pavelló FESCdBLL), al recinte firal de la Granja de La Ricarda.

Activitats relacionades

Descobreix la clàssica: Rigoletto i Verdi, amb Albert...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/01/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 20/01/2022 - 9:00 h al 20/01/2022 - 14:00 h
On: Ronda del Sud

DEBAT: Municipalisme i transició energètica com a eina...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 20/01/2022 de 12:00 a 14:00 h
On: La Casa de l'Energia