Esteu aquí

Presentació de "Bijuteria", de Juana Dolores Romero Casanova

Cèntric_presentació bijuteriajuana_dolores_conxita herrero

El Cèntric Espai Cultural acull la presentació del poemari "Bijuteria", de Juana Dolores Romero Casanova, guanyadora del 56è premi Amadeu Oller de poesia, que estarà acompanyada de la il·lustradora i cantant Conxita Herrero.

Juana Dolores Romero Casanova. El Prat de Llobregat, 1992. És actriu i poeta. Estudia interpretació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre i, posteriorment, inicia estudis literaris a la Universitat de Barcelona. Ha dirigit, interpretat i escrit # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari*, la seva primera peça teatral produïda per l'Antic Teatre, i ha publicat Bijuteria (56è premi de poesia Amadeu Oller, Edicions Galerada, 2020). També reflexiona sobre els límits del vídeo i la poesia com es pot apreciar a les seves peces audiovisuals LIMPIEZA SANTA BÁRBARA.

Conxita Herrero Delfa. Barcelona, 1993. És il·lustradora, dibuixant de fanzines i escriu poemes i cançons. El 2016 l'editorial barcelonina Apa-Apa còmics va publicar el seu primer llibre, Gran bola de helado, de la publicació del qual a França es va encarregar l'editorial Rackham el 2017, i a Itàlia l'editorial Hoppípolla el 2018. El 2017 va ser nominada a autora revelació en el Saló del còmic de Madrid  i en el Saló del còmic de Barcelona. El 2017 el segell madrileny Elefant Records va publicar Abducida por formar una pareja, el primer disc de “Tronco”, el grup de música que comparteix amb el seu germà Fermí. El 2018 es va publicar Tralará, i aquest any 2021 ha estat publicat Nainonai, el tercer disc del grup. Actualment prepara les seves properes publicacions editorial i discogràfica respectivament.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

  • Accessible

Activitats relacionades

Ecografia d’una autora. Ramona Via 1922-2022

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 30/11/2022 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Te-rtúlia

Tipus: Proposta
Quan: 01/12/2022 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau