Esteu aquí

LAIKA LAB - Sessió 5

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

Aquesta 3a edició del LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria /Unzip 2020: de les propostes que s'han estat desenvolupant al laboratori, el mateix grup decidirà la guanyadora de la modalitat Exposició i que continuarà el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de setembre i desembre. 

Escollint el projecte expositiu

Després de sis setmanes de treball intensiu, dedicarem la darrera sessió del laboratori a seleccionar el projecte que finalment se seguirà desenvolupant en el marc de la Convocatòria /Unzip 2020. Discutirem i decidirem conjuntament la continuïtat d’un dels projectes en base a criteris consensuats amb el grup de treball, d'una forma dinàmica i amb voluntat d'incidir en el potencial transformador de les pràctiques artístiques i en models d'autogestió que incorporen als processos de selecció habitual de les convocatòries una perspectiva comunitària, també als processos de creació i de treball artístic.

Els projectes participants són "108/112 Acciones" de Lía Pérez, "Papageno" de Cristina Sanz-Gadea i "Miss Sarie Stein. El jardín escondido" de Sara Cuenca. Amb l'acompanyament de Jesús Jeleton (La Caníbal).

Aquesta sessió serà oberta al públic com totes les sessions anteriors del laboratori.

 

Activitats relacionades

Suspès - Cinema lliure a la platja: "El despertar de...

Tipus: Cinema
Quan: Del 14/08/2020 al 14/08/2020
On: platja de Can Camins

Activitat Cancel·lada

Cinema Lliure a la platja: "La famosa invasió dels...

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2020
On: Platja de Can Camins, a prop de la guingueta Duna

Activitat Cancel·lada