Esteu aquí

LAIKA LAB - Sessió 4

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

La 3a edició del LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria /Unzip 2020: de les propostes que es desenvoluparan en el marc del laboratori, el mateix grup decidirà la guanyadora de la modalitat Exposició i que continuarà el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de setembre i desembre. 

Processos de creació compartits

En aquesta penúltima sessió del laboratori, els projectes donen un pas més en la formalització de les seves propostes, que ens plantegen noves maneres d'entrar en contacte amb el fet artístic i l'expositiu, els processos de creació comunitaris i les relacions entre les persones que s'acosten a la sala d'art o als projectes, des d'alguna de les seves vessants, intervenint-hi durant el seu mateix desenvolupament.

Aquesta sessió de treball, com totes les del laboratori, també és oberta a qui vulgui visitar l'espai, participar en les dinàmiques i comentar amb les creadores, en un intercanvi informal i ric de parers i experiències.

Els projectes que s'hi estan desenvolupant són "108/112 Acciones" de Lía Pérez, "Papageno" de Cristina Sanz-Gadea i "Miss Sarie Stein. El jardín escondido" de Sara Cuenca. Amb l'acompanyament de Jesús Jeleton (La Caníbal).

 

Activitats relacionades

Suspès - Cinema lliure a la platja: "El despertar de...

Tipus: Cinema
Quan: Del 14/08/2020 al 14/08/2020
On: platja de Can Camins

Activitat Cancel·lada

Cinema Lliure a la platja: "La famosa invasió dels...

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2020
On: Platja de Can Camins, a prop de la guingueta Duna

Activitat Cancel·lada