Esteu aquí

LAIKA LAB - Sessió 3

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

Aquesta 3a edició del LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria /Unzip 2020: de les propostes que es desenvoluparan en el marc del laboratori, el mateix grup decidirà la guanyadora de la modalitat Exposició i que continuarà el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de setembre i desembre.

Per a aquest divendres 10 hi ha previstes noves concrecions dels projectes amb un nou grup de testers que participaran de les propostes per entrar en diàleg crític i experimentar un procés ric i divers d'intercanvi i coneixement.

Les creadores que formen part del laboratori són Lía Pérez, Cristina Sanz-Gadea i Sara Cuenca. A més, comptem enguany amb Jesús Jeleton (La Caníbal) que acompanya els projectes i els processos de treball del laboratori.

Totes les sessions són obertes al públic.

 

Activitats relacionades

Suspès - Cinema lliure a la platja: "El despertar de...

Tipus: Cinema
Quan: Del 14/08/2020 al 14/08/2020
On: platja de Can Camins

Activitat Cancel·lada

Cinema Lliure a la platja: "La famosa invasió dels...

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2020
On: Platja de Can Camins, a prop de la guingueta Duna

Activitat Cancel·lada