Esteu aquí

LAIKA LAB - Presentació de projectes

PROJECTE LAIKA

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

Aquesta 4a edició del LAIKA LAB es vincula a la Convocatòria /Unzip 2021: de les propostes que es desenvolupen en el marc del laboratori, el mateix grup decideix la guanyadora de la modalitat Exposició, que continua a partir d'aquí el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de juliol a desembre.

Vol parabòlic en gravetat zero

Dimarts 11 de maig a les 17.30 h es realitza la primera trobada amb les persones que s’han presentat a la modalitat Exposició i que per tant, formen part del laboratori. És una sessió de presentació i valoració dels projectes oberta al públic, com totes les sessions de treball del laboratori. 

Identificarem tangències entre els projectes i els objectius del programa, punts de partida i oportunitats, en un procés d'intercanvi i autogestió del grup.

Vols sumar-te a l'experiència? 

Pots seguir aquesta primera sessió a les 17.30h al Zoom!