Esteu aquí

Iniciació al jazz: De Nova York a Kingston via Nova Orleans

cèntric_iniciació al jazz_3

Més a prop dels coloms missatgers que del 5G, la música viatjava ben de pressa d’Estats Units al Carib a través de les ones de ràdio i dels vinils. Estils que avui distingim clarament com el jazz, el rhythm&blues o el ska, van compartir repertori, músics i van es van influir els uns als altres durant la dècada dels 50. En aquesta darrera sessió del curs farem un viatge en el temps per diverses ciutats que van ser la pedra angular de la música moderna. 

A càrrec de Pere Miró.

Pere Miró. Martorell, 1988. És un dels joves músics especialitzats en el saxo baríton més actius en l’escena jazz, blues i jamaicana de casa nostra. Es llicencia l’any 2015 en l’ESMUC encara que comença a dedicar-se professionalment a la música l’any 2006. Actualment, ha enregistrat més de 40 discs i actua regularment liderant els seus projectes Insistim! i Camarades o com a membre de TRO, de la banda d’en Dani Nel·lo, de The Gramophone Allstars Big Band, de Skatalà, o The Big Jamboree. A part de la seva faceta com a intèrpret, també dedica la seva vida professional a la composició i a fer arranjaments, fet que l’ha portat a escriure música per la Barcelona Big Blues Band, pel Manu Guix, per The Penguins, La Marató de TV3 o el musical La tienda de los horrores.

Activitat inclosa en el cicle EntreJAZZats. Tota la informació sobre el cicle aquí.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a online.elprat.cat.

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

 

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

  • Accessible

Activitats relacionades