Esteu aquí

Indisciplinats: Si algú parla de mi, sens dubte mentirà, amb Maria Sevilla i Juana Dolores Romero Casanova

Maria_Sevilla

Diàleg poètic, recital creuat o safareig de bar per dir i desdir-se per motiu de i a partir de: "si algú parla de mi, sens dubte mentirà", que va escriure Renée Vivien. Si algú parla de nosaltres, doncs mentim tu i jo primer.

 

Maria Sevilla Paris. Badalona, 1990. Creix tan de biaix i perifèrica com pot a Bufalà: ben als afores, ben limítrof. Decreix l’adolescència escoltant grunge, punk, thrash, i descobrint l’escalf coent de la literatura. S’hi engresca. Fa Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. Després, comença una tesi doctoral (en curs) sobre La passió segons Renée Vivien, de Maria-Mercè Marçal, i és a partir d’aquí —i de Rodoreda, Blai Bonet, els forats de Sade, la droga de Lois Pereiro o l’insomni de Maria Cabrera— que tanta perifèria i tanta desacceleració post-humana li resulten, finalment, discibles. L’any 2015 veu la llum el seu primer poemari, Dents de polpa (AdiA Edicions), guardonat amb el XXX Premi Bernat Vidal i Tomàs, i l’any 2017 guanya el Miquel Àngel Riera de Manacor amb el seu segon poemari, Kalàixnikov (Món de Llibres). El 2020 guanya el 4t Premi Carles Hac Mor per a plaquettes d’escriptura subversiva amb l’obra if true: false; else: true (Editorial Fonoll) i publica el seu primer conte dins del marc del concurs El porc del demà, organitzat per Pol·len Edicions. La seva poesia ha estat traduïda al castellà, a l’anglès, al croat, al turc i al lituà. La seva poesia és dita amb dents i saliva i paladar als recitals en què, regularment, participa per tal de mantenir viu —i a tot volum— el rampell subversiu i radicalment estràbic de la paraula en vers. Des de gener de 2019, és una de les tres programadores de l’Horiginal.

Fotografia Maria Sevilla: Joan Martínez.

Juana Dolores Romero Casanova. El Prat de Llobregat, 1992. Filla d’immigrants andalusos a Catalunya. És fundadora i coordinadora de l’artefacte cibernètic @HYBRIS.VIRAL en el què, juntament amb l’artista Sandy Moldavia, investiga i desenvolupa pràctiques artístiques digitals. # JUANA DOLORES # * massa diva per a un moviment assembleari * és la seva primera peça teatral i actualment està treballant en la segona, * HIT ME IF I’M PRETTY * o Vladimir Maiakovski es va suïcidar per amor. També reflexiona sobre els límits del vídeo i la poesia, com es pot apreciar a la seves peces audiovisuals LIMPIEZA i SANTA BÁRBARA. Enguany, ha rebut el 56è premi de poesia Amadeu Oller pel seu poemari Bijuteria.

Podeu consultar tota la informació del cicle Diàlegs literaris aquí.

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

 

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant la funció, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Entrada prèvia:

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

Posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

L'hora dels nadons "Estem de Festa Major!" amb Anna García

Tipus: Lectura
Quan: 30/09/2023 - 10:30 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Tancades

ACCIÓ #0. La convivència

Tipus: Proposta
Quan: Del 30/09/2023 - 12:00 h al 01/10/2023 - 18:00 h
On: Teatre L'Artesà

Taller de dinamització lectora: "L'illa de la lectura"

Tipus: Lectura
Quan: 30/09/2023 - 12:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Obertes