Esteu aquí

Indisciplinats: Presentació del projecte Capil·laritats

Temes: Cultura, Persones
Categories: Unzip Arts Visuals, Joves.Prat
TIPUS: Inauguració
Cicles: Indisciplinats
Per a qui: Adult, Jove
CAPIL·LARITATS

"CAPIL·LARITATS. Quatre accions de canvi i pertinença" de Ramon Guimarães, és el projecte finalista de la convocatòria /UNZIP 21 dins la modalitat art i educació, impulsada des de l'Escola d'Arts Visuals del Prat amb l'acompanyament de Roc Domingo i Marta Rossell. CAPIL·LARITATS és una invitació a col·laborar en la creació i difusió d'accions rituals col·lectives amb la intenció de generar canvi i pertinença. Vincula la pràctica performativa amb els quatre elements de la natura: terra, aigua, aire i foc, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la fragilitat del món, la importància de minimitzar la nostra petjada ecològica i promoure l'arrelament i la cohesió social des del contacte directe amb la natura.

La mostra, situada a l'espai expositiu la Saleta és un reflex de tot allò que s'ha generat al llarg d'aquest projecte. Una proposta que finalitza amb la realització de dues accions performatives per part de les persones participants.

Més informació: https://capillaritats.wordpress.com/

-

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

Propostes gratuïtes i de pagament

Algunes accions són gratuïtes (amb inscripció prèvia o sense) i altres són de pagament. Consulta el programa per dies on trobaràs tota la informació relacionada amb cada proposta!

Venda d'entrades i abonaments!

Venda d’entrades a partir de l’1 de desembre a les 17 h / Abonament Indisciplinats: no et perdis res i gaudeix del programa de tres dies amb la companyia de R. Marcos Mota, Sara Serrano o Iara Solano, persones reconegudes en l’àmbit de les arts i la cultura.

 

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

 

  • Accessible

Activitats relacionades

I tu què hi pintes, A Sant Cosme

Tipus: Proposta
Quan: 01/06/2023
On: Obrador Comunitari de Sant Cosme

Trobada LGTBIQ+

Tipus: Proposta
Quan: 01/06/2023 de 18:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Activitat Cancel·lada