Esteu aquí

Festival de poesia: “Vladivostok”, de Maria Cabrera i Irene Fontdevila

maria cabrera

El Festival de Poesia del Prat arriba a la seva tretzena edició i els i les poetes tornen a ocupar l'escenari amb la seva veu i obra. 
Enguany, trobareu recitals tant de poetes del Prat com d’arreu del territori. Propostes innovadores i subversives, i un tancament en forma d’espectacle poeticomusical. Tot plegat, amb la col•laboració del Teatre Kaddish.

Vladivostok és un espectacle poeticomusical són poemes dits pels dits de la Maria Cabrera i musicats de cap a peus passant pel cor de la Irene Fontdevila. La flamant guanyadora del premi Carles Riba 2017 per La ciutat cansada (Proa) i una de les poetes més en forma de la seva generació farà un recorregut per la seva obra recent amb una pianista de nivell. No és cap casualitat que Manel, Sílvia Pérez Cruz, Clara Peya i Bikimel hagin musicat poemes de Cabrera.

Vladivostok és la ciutat on mor el transsiberià, després de creuar l’espinada freda de Rússia. I és, també, el nom d’aquest projecte poeticomusical: composicions per a piano inspirades en els versos de La matinada clara (Accent editorial, 2009) i La ciutat cansada (Proa, 2017) i creades per acompanyar-ne el recitat. Un espectacle sobri però emocionat, sentit però serè: que la poesia realci la música, que la música bressoli la poesia.

  • Accessible

Activitats relacionades

Historias para no contar

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri

As bestas

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri