Esteu aquí

Festival de poesia: Martí Sales i Núria Martínez Vernis presenten Alcohols

Els dos poetes uneixen forces per donar vida a un espectacle sobre l’alcohol i la poesia: un espai escènic molt senzill que simula una reunió d'alcohòlics anònims, l'alcohol al centre, cerveses que es poden anar bevent en qualsevol moment de l'espectacle. Així, mentre es va bevent, es van escoltant textos que en parlen des de molts llocs: des del pou, des del cel, des de la farra...

Martí Sales (Barcelona, 1979) és traductor, músic i poeta, autor de llibres generacionals com Dies feliços a la presó, Principi d’incertesa o La cremallera, i de discos que han marcat una època amb la seva banda Els Surfing Sirles.

Núria Martínez Vernis (Barcelona, 1976) és de les poetes més originals i punyents gràcies a obres com Deix on dir o Quantes mentides fan una sola veritat. En paraules de Màrius Sampere, la seva poesia “enginyosament pregona, es nega –com aquell qui res– a ser inclusa dins els paràmetres convencionals. I, doncs, repta i rebutja, desafiant previsibles nuvolades, el parallamps de les regles establertes, la lògica pura, cartesiana, i, en fi, la tradició, sempre tebiona, el vistiplau dels llums acadèmics.”

  • Accessible

Activitats relacionades

Trópico de Covadonga

Tipus: Teatre
Quan: 21/07/2019 - 20:00 h
On: Teatre L'Artesà

Micro Obert a la terrassa

Tipus: Música
Quan: 21/07/2019 de 20:00 a 23:30 h
On: La Capsa

Cuida els teus ulls

Tipus: Exposició
Quan: Del 22/07/2019 al 31/07/2019
On: CEM Julio Méndez