Esteu aquí

Festival de poesia: Himnes de Fata Morgana, amb David Castillo i Xarim Aresté

cèntric_festival de poesia_himnes de fata morgana_2

La cloenda de la 16a edició del festival de poesia arriba de la mà de Xarim Aresté i David Castillo amb l’espectacle poètic-musical Himnes de Fata Morgana.

Himnes de Fata Morgana és un recital a duet ple de vitalisme i una mirada creativa sobre el desastre. Un diàleg en què guitarres i veus estableixen complicitats amb el públic. I és, també, la celebració d’una casualitat, el fruit d’una col·laboració després d’anys d’afinitats i una reivindicació de la soledat creativa.

David Castillo (Barcelona, 1960), poeta des de la infància. Dotze poemaris publicats i sis novel·les. Col·labora amb músics i ha organitzat i participat en centenars de recitals arreu del món. Té premis com el Carles Riba 1987, Creixell 1999, Sant Jordi 2001, Tratti al millor poeta estranger publicat a Itàlia 2006, Escriduende 2017 de la Feria de Madrid per als seus poemes adolescents i el Joanot Martorell 2019. El seu últim llibre  és l’antologia L'amor com a pena capital (Pagès editors), el seu primer llibre de poemes en una dècada.

Xarim Aresté  (Flix, 1983), músic i escriptor català. Fins al 2022 ha publicat sis àlbums i 2 EP en solitari. També va col·laborar amb Gerard Quintana per a un disc comú el 2014 i ha format i col·laborat amb diferents bandes com Very Pomelo i Sopa de Cabra, entre moltes altres. El seu últim llibre de poemes és el recull d'aforismes Les fugues de la font del temple (Rosa dels Vents).

©Fotografia: Gerard Quintana

*Tota la informació del festival aquí.

  • Accessible

Activitats relacionades