Esteu aquí

Festa de les Converses literàries

El projecte Converses literàries forma part del programa IntersECCions; va estar dissenyat col·laborativament durant el curs 2017-2018 i durant el present curs s'ha portat a terme com a projecte pilot. 

Els diferents agents que el conformen proposen tot un seguit d'activitats que tenen per objectiu celebrar que han participat d'aquest projecte, ensenyar el que s’ha estat fent a l’aula a l’espai públic i interrelaccionar grups de diferents nivells i escoles i altres agents participants.

Entre el 13 i el 24 de maig passaran un munt d’accions entre les comunitats educatives:

  • Narració d’àlbums a P3, P4 i P5 de l’Escola Charles Darwin per part d’alumnes de l’Estany de la Ricarda.
  • Teatralització d’àlbums a l’Escola Bressol El Cabusset per part d’alumnat de l’Escola Charles Darwin.
  • Narració d’àlbums i contes a l’Escola Bressol Sol Solet per part d’alumnat de l’Escola Galileo Galilei.
  • Activitats de dinamització lectora a la Biblioteca Antonio Martín a tots els grups de cicle inicial, mitjà, superior i ESO i els P4 del Galileo.
  • Trobada entre alumnes de 5é del Darwin i membres del Club de lectura Grans lectors.

A més a més, tota la ciutadania està convidada a visitar l'exposició sobre el projecte al vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín, entre el 13 i el 30 de maig, que comptarà amb una part documental, però també amb parts interactives desenvolupades amb l'alumnat participant.

 

Agents participants al projecte:

Escola Charles Darwin; Escola Galileo Galilei; Institut Estany de la Ricarda; Escola Bressol El Cabusset; Escola Bressol Sol Solet; AMPA Escola Charles Darwin; Biblioteca Antonio Martín; CRP (Centre de Recursos Pedagògics); personal tècnic del programa IntersECCions i Grup GRETEL (Grup de Recerca de literatura infantil i juvenil i educació literària de la Universitat Autònoma de Barcelona)