Esteu aquí

De parella a familia: la transformació amb la criança

L’arribada de fills/es suposa un canvi a molts nivells en la vida de les mares i els pares i, per tant, la necessitat d’adaptació a aquesta nova etapa que planteja i exigeix noves rutines, noves pors, re-organització familiar, conciliació, canvi de prioritats, menys temps per un/a mateix/a i, entre tantes altres coses, la parella passa en un segon pla. En aquest nou repte ple d’alegries i esgotament que és la maternitat i la paternitat, la parella que abans existia ha de desaparèixer per a donar espai a una de nova parella de pares i mares que hauran de reajustar-se a la nova realitat, procés que no sempre és fàcil i que pot implicar diferents necessitats, conflictes i resistències als canvis de rols.

En aquest taller volem reflexionar i aprofundir sobre la complexitat de la transformació de la parella en el procés de criança i oferir eines per a prevenir i/o reparar conflictes que puguin aparèixer.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació a les persones inscrites. Les places són limitades, cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.

Amb Alba Herrera i Ariadna Sureda psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF

Activitats relacionades

28J- Dia per l'Alliberament LGBTI

Tipus: Proposta
Quan: 28/06/2024 - 10:00 h
On: Espais de la ciutat

Veritats i mites al voltant de la celiaquia

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 02/07/2024 - 18:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech