Esteu aquí

Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

Temes: Cultura
Categories: Unzip Arts Visuals
TIPUS: Proposta
Per a qui: Per a tots els públics
Convocatòria /Unzip 2022

Llancem la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022

S'obre convocatòria per promoure la realització de projectes d'art vinculats a la nostra ciutat. Sis modalitats dotades cadascuna amb 2.000 € d'honoraris + fins a 1500 € de producció, i una modalitat amb dos beques de 2.000 euros d'honoraris.

La crisi sanitària ha posat de relleu la necessitat que les ciutats puguin explorar i trobar solucions als reptes globals i impulsar reflexions al voltant de la crisi climàtica. La cultura és un element clau per afrontar la crisi, canviar realitats i protegir el futur de les generacions que vindran. Així, en aquests moments en què es desborden conceptes com cultura, territori i comunitat, es posa de manifest la veritable necessitat d’aprofundir en les relacions, continuïtats i afectacions entre les dimensions culturals, educatives, socials, polítiques, econòmiques i ecològiques que com a individus i com a col·lectius ens envolten i ens comprometen en una acció col·lectiva.

La convocatòria de projectes artístics /Unzip 2022 és l’acció comuna principal del programa d'arts visuals que es caracteritza per la voluntat de vincular els projectes amb la ciutat, posant en relació pràctiques artístiques, comunitats i territori. El desenvolupament i formalització de les propostes es planteja com un procés obert i col·lectiu que es defineix a partir de les aportacions i el treball en xarxa entre projectes, artistes, equipaments i acompanyants, així com de les entitats, els col·lectius i la ciutadania del Prat.

Set modalitats 

Les modalitats 'Fotografia i societat', 'Art al barri', 'Audiovisual comunitari', 'Música i territori', 'Art i educació' i 'Exposició' dotaran un projecte per modalitat amb una beca de 2.000 € en concepte d'honoraris i fins a un màxim de 1.500 € en concepte de producció. La modalitat 'Projectes audiovisuals' dotarà dos projectes amb una beca de 2.000 €en concepte d'honoraris per a cadascuna de les propostes seleccionades.

Qui hi pot participar

La convocatòria està adreçada a persones interessades en l’art, creadores i creadors visuals, agents culturals, educatius i socials en general, sense límit d’edat, residents a Catalunya. Les modalitats Exposició i Projectes audiovisuals queden restringides a persones i col·lectius residents al Prat o que puguin justificar-ne el vincle.

Recepció de propostes: de l'1 de març al 13 d'abril de 2022 

+ info a: unzip@elprat.cat (si no rebeu confirmació de l'enviament, truqueu al telèfon 934 782 237)

Necessites ajuda?

PREPARA EL TEU DOSSIER D’ARTISTA

Taller gratuït dilluns 14 de març de 17.30 a 19.30 hores 
En línia o presencial a l'Escola d'Arts Visuals del Prat (C/ Ramón Llull, 12-16, 3r pis. El Prat de Llobregat)

Més informació i inscripcions a unzip@elprat.cat

Activitats relacionades

Taller d'iniciació a la boxa

Tipus: Proposta
Quan: 24/07/2024 de 18:00 a 19:30 h
On: CEM Sagnier

Taller d'Arttèrapia

Tipus: Proposta
Quan: 25/07/2024 de 18:30 a 20:00 h
On: Equipament cívic Delta de Llobregat