Esteu aquí

Concert del grup vocal "In Crescendo"

In Crescendo

Concert del grup vocal In Crescendo, on presentaran el seu tercer disc Inesperat. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al seu terreny. Busquen la innovació i la creativitat, així que... prepara't per vibrar!

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida vam plantejar-se objectius. Es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! i ningú no ho hagués dit llavors: en van resultar guanyadors! Son un grup vocal format per joves d'entre 21 i 28 anys. El seu repertori és variat i els agraden els reptes. 

Després de tres gires de concerts arreu del país i diverses col·laboracions amb artistes (com Mishima, Damaris Gelabert, Gemma Humet, Manu Guix...), tenen el privilegi de rebre el Premi Espai Ter, gràcies al qual han gravat un tercer disc: 'Inesperat' (2018). Aquest tercer àlbum arriba en en un moment clau de consolidació i creixement i tot just comença a rodar per teatres i auditoris.

Amb només quatre anys de vida poden explicar moltes més coses de les que mai havien imaginat. Però no ens s'aturen: la innovació, la superació i la creativitat són els motors que els fan avançar.

  • Accessible

Activitats relacionades

L'hora del conte: "El rovelló petit" i "El gorreta...

Tipus: Lectura
Quan: 26/10/2021 - 18:00 h
On: Biblioteca Antonio Martín

Inscripcions Tancades

Micro obert octubre 2021

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 - 19:00 h
On: Mucha Masia hostel rural-urbà