In Crescendo

Concert del grup vocal In Crescendo, on presentaran el seu tercer disc Inesperat. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al seu terreny. Busquen la innovació i la creativitat, així que... prepara't per vibrar!

In Crescendo va néixer la primavera del 2014. Units per la il·lusió i les ganes de créixer, de seguida vam plantejar-se objectius. Es van presentar al càsting de la segona edició del concurs de TV3 Oh Happy Day! i ningú no ho hagués dit llavors: en van resultar guanyadors! Son un grup vocal format per joves d'entre 21 i 28 anys. El seu repertori és variat i els agraden els reptes. 

Després de tres gires de concerts arreu del país i diverses col·laboracions amb artistes (com Mishima, Damaris Gelabert, Gemma Humet, Manu Guix...), tenen el privilegi de rebre el Premi Espai Ter, gràcies al qual han gravat un tercer disc: 'Inesperat' (2018). Aquest tercer àlbum arriba en en un moment clau de consolidació i creixement i tot just comença a rodar per teatres i auditoris.

Amb només quatre anys de vida poden explicar moltes més coses de les que mai havien imaginat. Però no ens s'aturen: la innovació, la superació i la creativitat són els motors que els fan avançar.

  • Accessible

Activitats relacionades

A todo tren 2: Sí, les ha pasado otra vez

Tipus: Cinema
Quan: 08/12/2022
On: Cinema Capri

Historias para no contar

Tipus: Cinema
Quan: 10/12/2022
On: Cinema Capri