Esteu aquí

Club de lectura de novel·la històrica: La monja libertaria d'Antonio Rabinad

Període. Edat contemporànea (Guerra civil)

Conductor: Adrià Cabezas Sánchez és llicenciat i Doctor en Història per la Universitat de Barcelona.  Autor de diferents articles relacionats amb la Guerra Civil i publicats en diferents mitjans (Diari El Punt-Avui, Diari de Vilanova, Revista Sàpiens, etc...); és autor també dels llibres La Guerra Civil a Vilanova i la Geltrú (1936-1939); Aspectes militars o La Defensa de costa a la província de Tarragona durant la Guerra Civil (1936-1939) i un dels autors, juntament amb Ramon Arnabat, David Gesalí i David Íñiguez, del llibre El Penedès sota les bombes (1937-1939). Crònica d'un setge aeri.  Membre fundador de GRIEGC (Grup de Recerca i Investigació d'Espais de la Guerra Civil), on ha fet diferents tasques de recuperació i estudi del Patrimoni de la Guerra Civil a Catalunya i a l'Aragó.

El club de lectura de novel·la històrica està obert al públic adult interessat en temes històrics; no calen coneixements previs i només cal tenir ganes de gaudir de la lectura i de la història.

Les posades en comú seran bimensuals i es fan un dijous de cada mes, a les 19.00 h, a la sala de consulta de l'Arxiu municipal.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Podeu fer la inscripció a l'arxiu municipal a través de l'adreça de correu electrònic patrimonicultural@elprat.cat o a la biblioteca del Prat. 

  • Accessible

Activitats relacionades