Esteu aquí

Art en família: Món ExtrARTerrestre. Missió 1- Aterratge a la base-Prat.

Temes: Cultura
Categories: Arts visuals i plàstiques
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar

Art en Família, activitats artístiques no identificades per a famílies amb infants entre els 4 i 9 anys al Centre d'Art Torre Muntadas. Un matí de diumenge diferent on jugarem, experimentarem i ens divertirem dins l'art i amb tot el que l'envolta, d'una forma lúdica i oberta. 
Has vist objectes estranys sobrevolant El Prat? Què fan aquí? Qui són? Aquest any en l’Art en Família ens posarem en la pell d'uns extrARTerrestres que viatgen des d'una llunyana galàxia per conèixer la Terra. Aterrarem al Centre d'Art Torre Muntadas, que es convertirà en la base espacial per a les nostres exploracions. Des d'aquesta base, construirem la nostra pròpia guia de viatge a través de set missions en les quals coneixerem als éssers humans que habiten el Prat, i intentarem diversos experiments per comunicar-nos amb ells, entendre els seus costums i explorar el seu hàbitat. Ha arribat l’Art en Família més marcià de totes les galàxies!
Enguany, l'artista Juan Antonio Cerezuela és el conductor d'aquest viatge interestel·lar i a la Biblioteca Antonio Martín es podran veure algunes pistes de les missions alienígenes...


Inscripció a https://goo.gl/HBtwQM, enviant o trucant al 93.478.22.37 de 16.30h a 20.30h
 

Activitats relacionades