Esteu aquí

Art en família - Investigadors del quotidià: L'energia dels arbres

Temes: Cultura
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil

En aquest cicle d'activitats familiars, observarem el món que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb les ciències. Aprendrem com està format el nostre planeta, qui l'habita en aquesta època i en altres passades. Investigarem el per què de les coses i analitzarem el funcionament del medi natural. Viatjarem en el temps cap a l'era dels dinosaures i ens farem moltes preguntes relacionades amb els éssers naturals que ens envolten en el nostre dia a dia quotidià.

En aquesta primera sessió, ens endinsem en el món de les ciències naturals, tot pensant en la mirada dels infants quan passen per un parc ple d'arbres i altres éssers vius. En aquest paratge, proposarem investigar a partir de jocs creatius per aprendre en família de manera compartida, a la vegada que gaudim d'un espai acollidor de treball col·lectiu. Mitjançant metodologies artístiques, realitzarem una sèrie de processos de caire científic per arribar a experiències de coneixement real.

Activitats per a famílies amb infants de 4 a 9 anys.

Inscripció a https://goo.gl/1urWje, enviant un mail a unzip@elprat.cat o trucant al 93.478.22.37 de dimarts a divendres de 16.30h a 20.30h

Activitats relacionades

Suspès - Cinema Lliure a la platja: "Els dies que vindran"

Tipus: Cinema
Quan: 07/08/2020
On: platja de Can Camins, a prop de la guingueta Iguana

Activitat Cancel·lada

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 08/08/2020 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals