Esteu aquí

Art en família Investigadors del quotidià: Els Qüestionetis estan en ruïnes

Temes: Cultura
TIPUS: Proposta
Per a qui: Familiar, Infantil

Art en família Investigadors del quotidià: 

En aquest cicle d'activitats familiars, observarem el món que ens rodeja des d'una òptica creativa relacionada amb les ciències i la història natural, convertint-nos en paleontòlegs, arqueòlogues, químics, botàniques... Aprendrem com està format el nostre planeta, qui l'habita en aquesta època i en altres passades. Investigarem el per què de les coses i analitzarem el funcionament del medi natural. Viatjarem en el temps cap a l'era dels dinosaures i ens farem moltes preguntes relacionades amb els éssers naturals que ens envolten en el nostre dia a dia, sota una mirada que aposta per construir processos educatius i artístics més enllà dels rols convencionals i on tots els agents són teixidors de l’experiència. Enguany, els artistes i educadors Inés Clapés i David Faure seran els conductors d’aquesta investigació científico-artística.

2 desembre | Els Qüestionetis estan en ruïnes

En aquesta última sessió de l'Art en família ens endinsarem en conèixer millor a la civilització dels Qüestionetis. Aquests éssers estan quasi extingits i només resten 3 espècimens que han estat els nostres gurus filosòfics al llarg de totes les sessions. Els seus noms són: "Què?", "Com" i "Per què?". En aquesta ocasió reprendrem la nostra lupa d'investigadors/es i farem el paper d'un/a arqueòleg/a que ha d'anar sumant les troballes d'aquesta comunitat per muntar un trencaclosques i conèixer-los millor.

Activitats per a famílies amb infants de 4 a 9 anys.

Inscripció a https://goo.gl/1urWje, enviant un mail a unzip@elprat.cat o trucant al 93.478.22.37 de dimarts a divendres de 16.30h a 20.30h

Activitats relacionades

Angry Birds 2

Tipus: Cinema
Quan: 30/08/2019
On: Cinema Capri

Érase una vez en... Hollywood, de Quentin Tarantino

Tipus: Cinema
Quan: 30/08/2019
On: Cinema Capri

Angry Birds 2

Tipus: Cinema
Quan: 31/08/2019
On: Cinema Capri