Esteu aquí
Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.
S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes
Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia. Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut.
Activitats relacionades
Formació per professionals sobre Violència Vicària
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 11/11/2025 - 9:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Chikung – Atenció plena en moviment.
Tipus: Proposta
Quan: 13/11/2025 de 12:00 a 13:00 h
On: Equipament cívic Delta de Llobregat
Presentació de la "Guia per a un bon ús de pantalles en...
Tipus: Acte institucional
Quan: 13/11/2025 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech