Esteu aquí

Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.

S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes

Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia.  Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut. 

Activitats relacionades

Taller de reanimació cardiopulmonar

Tipus: Proposta
Quan: Del 12/04/2021 al 14/04/2021
On: Escola Sant Jaume

Contes d'ahir i d'avui

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 13/04/2021 - 17:30 h
On: On line

Xerrada on line "Morir dignament: un dret humà"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/04/2021 de 18:30 a 20:00 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania