Esteu aquí

Alimentació saludable

Una alimentació saludable és aquella a través de la qual es pot aconseguir i mantenir un funcionament òptim de l'organisme. Ha de ser suficient, completa, variada i equilibrada, però també adaptada a les característiques individuals, satisfactòria, segura, sostenible i assequible.

S'entén que l'alimentació és suficient, completa, variada i equilibrada, quan cobreix, en les quantitats i proporcions idònies, les necessitats d'energia i nutrients que requereix l'organisme en les diferents etapes de la vida, garantint diversitat d'aliments i de tècniques de preparació. En aquest taller la Carme ens ajudarà a entendre tots aquests aspectes

Amb Carme Sánchez, ponent. A més de la seva formació acadèmica, és professora tutora de grau de Nutrició i Dietètica de la Universitat de Barcelona i Facultat de Farmàcia.  Participa freqüentment com a ponent en diferents jornades, congressos, sobre els temes què investiga i imparteix formació sobre plans terapèutics en alimentació per pacients crònics ,per població en general i per professionals de la Salut. 

Activitats relacionades

Taller “Mira com pinto”

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 15/12/2019 de 11:00 a 11:30 h
On: Granja de la Ricarda

Conferència “Espeleologia, un món per descobrir”

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 15/12/2019 de 11:30 a 12:30 h
On: Granja de la Ricarda

Presentació “La Tartana de Can Bofill. Un projecte...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 15/12/2019 de 11:45 a 12:15 h
On: Granja de la Ricarda