Esteu aquí

Activitat física i alimentació

Aquesta xerrada  té com a objectiu, generar un espai per adquirir criteris i instruments en la relació que hi ha entre el menjar i l’activitat física, així com de les malalties que es poden derivar d’uns mals hàbits en aquests aspectes. De l’activitat física que es realitza en relació al que es menja i dels canvis que es donen en l’alimentació i en l’activitat física a mesura que la humanitat evoluciona.

En relació als nostres infants es troben en una etapa evolutiva caracteritzada per diferents necessitats emotives i d’activitat constant, tant físiques com mentals, per tant, es un moment idoni per consolidar hàbits que influiran en prevenir malalties com l’obesitat, amb una elevada prevalença en el nostre entorn més immediat. L’educació d’aquests aspectes en aquesta etapa determinarà també uns costums més saludables i en definitiva una millor qualitat en la seva futura vida adulta.

Carme Sánchez Villalba, ponent, és Infermera-Dietista-Master Universitari per a l’atenció i Educació de persones amb diabetis. Coordinadora del grup (material educatiu)  d´Educació Terapèutica de la Societat Espanyola de Diabetis. Dietista nutricionista del Servei d’endocrinologia i Nutrició de la Fundació Hospital del Esperit Sant de Sta Coloma de Gramenet 

Activitats relacionades

Taula rodona: Les dones del Prat i la repressió franquista

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 29/11/2021 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

El joc i les joguines per nadons

Tipus: Proposta
Quan: 01/12/2021 de 15:45 a 16:45 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa