Esteu aquí

9è Mercat d'intercanvi de joguines de les AMPA i les AFA del Prat

 9è mercat joguines

Les AMPA/AFA i les famílies de les escoles bressol del Prat tornen a organitzar la 9a edició del Mercat d'intercanvi de joguines, com a culminació de la recollida de joguines que s'ha realitzat els dies previs als centres educatius. 

El projecte té com a objectiu fomentar els valors de solidaritat, el consum responsable i sostenible i el treball cooperatiu entre famílies i infants, a través de la cooperació de la comunitat educativa amb entitats i agents de diversos àmbits.

Des del 5 al 15 de desembre, els infants poden portar les seves joguines o llibres, usades en bon ús o noves a l'AMPA/AFA del seu centre escolar,  on rebran a canvi un val que els hi servirà el dia del mercat per escollir una nova joguina.

Les joguines s'exposaran durant el matí perquè els infants que assisteixin puguin escollir la joguina que desitgin i les sobrants seran donades a diferents entitats i ONG.

Enguany s'estableixen noves col·laboracions amb diverses entitats de la ciutat que organitzaran activitats diverses de joc per infants i famílies a partir de les 11h . També hi haurà  la col·laboració amb l'alumnat de la UEC-Unitat d'Escolarització Compartida del Prat, que lliurarà al mercat bicicletes de segona mà que l'alumnat ha  restaurat i posat a punt. 

A les 11,30 h hi haurà una actuació a càrrec d'alumnat de l'Escola d'Arts en Viu que amenitzarà el matí amb diverses actuacions musicals de diferents combos.

La Creu Roja, com ja és tradicional, recolirà les joguines noves que arriben de les escoles o aquell mateix dia. 

Ele projecte també compta amb altres col·laboracions, com el GISC o el Prat Actiu, organitzant activitats durant el matí.

  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades

De parella a familia: la transformació amb la criança

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: Del 29/05/2024 al 29/05/2024
On: Virtual a través de ZOOM