Esteu aquí

112/108 accions: performance - instal·lació a l'exposició

112/108 accions: performance - instal·lació a l'exposició

La companyia teatral “Todo por el punk” ha rebut la invitació Carla Palacios per tal de treballar a partir dels elements de la sala, generant unes peces- instal·lació performatives que queden inserides en el recorregut a les sales. Una mena de tableau vivant que el públic podrà veure durant el seu recorregut per l'exposició. El concepte de desglaç aplicat al moment en el qual sortim de casa després d'estar confinats, les noves relacions que durant aquest temps generem amb la nostra llar i la importància de l'experiència compartida com una manera nova d'integrar l'experiència social en un projecte artístic, revelen la vessant política de repensar quin és el paper de les nostres casa i els nostres cossos.

Companyia “Todo por el punk” (Val DM, Pol Fernández, Albert Boix)

Aforament limitat sense inscripció prèvia.

 

"112/108 accions" ens convida a pensar en la difusa idea de la casa pròpia

El projecte va nèixer en aquest nou escenari de pandèmia. La casa, un lloc conegut i al mateix temps desconegut. A través de diferents propostes, el projecte pretén convidar a reinventar un espai aportant-li nous significats i vida a través de la poesia i els objectes artístics. Un joc que va més enllà de la simple aparença per convertir-se en un acte polític. Proposa accions per desglaçar judicis i maneres de fer a través de la performance i instal·lacions-accions en viu al Centre d'Art Torre Muntadas.

--

Carla Palacios vivia en un estat de tancament. Durant el confinament, en tancament literal i obligat a casa seva. 112/108 accions poètiques van ser la seva guia per tornar a obrir els ulls i les orelles, la pell i l'esperit, al que ens envolta i al que portem a dins. Caminar molt lentament, tenir una conversa amb sons gravats del quotidià, mirar l'aigua al sostre de la seva habitació gràcies a un reflex, contemplar tot el potencial creatiu i destructiu d'objectes aparentment insignificants, sentir allò que implica obrir o tancar la porta d'una habitació, entre d'altres. (Jesús Jeleton - Llibreria cooperativa La caníbal).

#accions #poesia #convidar #casia #sentits #present

 

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 18/09/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals