Fira Tapa

Els dies 16, 17 i 18 de desembre torna el Fira Tapa de Pota Blava i de carxofa Prat, organitzat per l’Associació Gastronomia i Turisme (AGT). Tampoc faltaran a la cita els clàssics Menú de Fira i els esmorzars de pagès.

600 m2 de Pavelló Gastronòmic

Èl Pavelló Gastronòmic, un espai de 600 m2 amb terrassa exterior coberta, tindrà de nou com a protagonistes els dos productes locals més reputats: el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat. S’hi oferirà una oferta que crida a Menjar-se la Fira i on es podran degustar més de 25 tapes elaborades pels bars i restaurants del Prat que hi participen, des del divendres al vespre nit fins el diumenge al migdia.

Showcooking per la millor tapa

Una de les activitats que tindran lloc al Pavelló Gastronòmic serà el Showcooking, organitzat per AGT, durant el qual s’escollirà la Millor Tapa Gastronòmica de la ruta Quinto Tapa, que va finalitzar el mes de novembre passat. Els restauradors finalistes i un jurat escolliran la tapa guanyadora.

Al llarg de la Fira, el Pavelló Gastronòmic estarà amenitzat per actuacions musicals i activitats adreçades als infants.

Menú de Fira, esmorzar de pagès i take away pota blava

A l’estand del Consell Regulador de la Raça Prat, també al Pavelló Gastronòmic, podreu gaudir d’un esplèndid Menú de Fira i del Take Away Pota blava. Tampoc no faltarà un dels clàssics de la Fira d’aquests darrers anys, l’esmorzar de pagès i un menú “take away pota blava” per endur a casa.

Ho organitza:
Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT)
Mes informació: www.agtbaix.cat/projectes/fira-avicola
Facebook: Gastronomia El Prat i Baix
Twitter @agtbaix
Instagram @quintotapa