Què és la Mostra Comercial i la Fira d’Artesania

29a Mostra Comercial

Al pavelló de la Mostra Comercial hi trobarem l’espai de l'economia social i cooperativa del Prat, amb la Fundació Esperanzah, GATS, la Cooperativa Obrera de Vivendes, la Fundació Rubricatus, entre moltes altres. També trobarem un espai de networking de les empreses de nova creació dels emprenedors i emprenedores locals que han participat en el concurs El Prat Emprèn. El comerç local i les empreses de serveis també hi seran presents.

En l'apartat gastronòmic i de compres d'alimentació de productes locals i artesans es podran comprar pollastres pota blava a l'estand del Consell Regulador de la IGP Pollastre del Prat i també podrem comprar Crestes del Prat (unes galetes típiques) i molts productes alimentaris artesanals.

Els estands de La Porta del Delta i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat ens donaran a conèixer propostes per descobrir el Delta i la comarca.

Fira d'artesans a la plaça de la Constitució

El dissabte 17 i el diumenge 18, de 10.00 a 21.00 h, podreu trobar una  Fira d'artesans i tallers per a nens i nenes a la plaça de la Constitució.

Organitza l’Associació d’Artesans ArtpArt

Fitxes relacionades

El Mercat de Pagès a la Fira

Diumenge 18, de 10 a 15 hores, al recinte firal, aprofiteu l’ocasió i compreu-hi les verdure més fre

Fira d'artesans

El dissabte 17 i el diumenge 18, de 10.00 a 21.00 h, podreu trobar una Fira d'artesans i taller

Pasarel·la de moda del comerç local

Torna una nova edició de la passarel·la de moda del comerç del Prat, en la què les botigues de roba