Descobriu el centre

Els espais de La Palmira estan pensats per incentivar la participació del veïnat i la creació de comunitat, amb la voluntat que se’ls faci seus.

Sala polivalent condicionada per dur a terme diferents activitats comunitàries: conferències, projeccions audiovisuals, petites propostes escèniques i tallers. Disposa d’espai escènic, il·luminació, equip de so, projecció i terra de parquet. Té una capacitat màxima de 84 persones assegudes o 100 a peu dret.

Espai polivalent destinat principalment a les pràctiques dinàmiques de moviment i cos. També es pot utilitzar com a sala per a xerrades i conferències. Disposa d’equip de so, projecció i terra de parquet. Té una capacitat màxima de 80 persones assegudes.

Tres espais per a reunions i activitats que no tinguin necessitats tècniques especials.

Espai on es desenvolupen diferents activitats al voltant de la gastronomia, entesa com a eina facilitadora de relacions amb el territori. La cuina consta d’equipament específic: vitroceràmiques, forns, microones, pica, rentavaixelles, frigorífic, etc.

Espai que ofereix formació de tecnologies de la informació i la comunicació, així com assessorament i suport. Disposa de 10 ordinadors amb accés a la xarxa i 10 espais més per a l’ús dels usuaris amb els propis dispositius.

Espai per a l’estudi amb capacitat màxima de 24 persones. Possibilitat de connectar-se a la corrent, així com accés gratuït a la xarxa.

Dues sales pensades per fer-hi reunions amb capacitat de fins a 12 persones. Una d’elles es troba ubicada a la primera planta del centre i l’altra, a la segona.

Espai dinamitzat de trobada per a la gent gran dels barris de l’entorn. Quan no s’empra per a aquesta funció, és una sala polivalent per dur a terme activitats vinculades als projectes del centre. Té una capacitat màxima de 60 persones assegudes.

En aquest punt els usuaris del centre, el veïnat i la ciutadania poden trobar-se i fer xarxa. Disposa de màquines de venda automàtica, microones i pica per poder fer àpats de carmanyola. Té una capacitat màxima de 37 persones.

Sala tranquil·la de lectura d’accés lliure. Té una capacitat màxima de 10 persones.

Terrassa d’accés lliure amb una capacitat màxima de 40 persones.

Terrassa destinada a fer-hi activitats i tallers vinculats als projectes de l’equipament. Té una capacitat màxima de 20 persones.