Oferta formativa

oferta_formativa_imatge_principal

L'inici de l'any és moment de fer nous propòsits i amb l'hivern arriba una nova proposta de cursos, tallers i xerrades, de temàtiques diverses i per a totes les eddats.

En l’àmbit de la creació, prova diferents estils de ball i tècniques del circ, experimenta amb les arts tèxtils i plàstiques, millora fotografies i produccions musicals i desafia el full en blanc. Si t’apassiona el coneixement i la reflexió, eixampla la mirada i la capacitat crítica amb cursos i xerrades sobre literatura, història, música, ciència i temes d’actualitat. Amplia el teu univers literari i comparteix les històries llegides en algun club de lectura, en tens molts per escollir!  En el camp de la tecnologia, descobreix eines i aplicacions digitals que millorin el teu dia a dia i afavoreixin la creativitat. Si vols millorar les habilitats a la cuina i viure de forma més saludable, tria i remena d’entre el gran ventall de propostes gastronòmiques.  

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa. Al Prat, la cultura al teu abast!

Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 

Agenda de cursos, tallers i xerrades


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Descarrega't el fulletó amb totes les propostes en pdf!

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir de dimecres 11 de gener, a les 16.30 h  de manera: