Oferta formativa

oferta formativa tardor_imatge_principal

Amb la tardor arriba una nova proposta de cursos, tallers i xerrades. Des del Servei de Cultura oferim aquest conjunt de propostes formatives de temàtiques diverses i per a totes les edats. Dins de l’àmbit de la creació i l’expressió artística, podrem tastar tallers de ball, circ, tecnologies musicals, començar a tocar algun instrument, iniciar-nos en l’art tèxtil, millorar les nostres fotografies i vídeos, o desafiar el full en blanc. Pels amants del coneixement i la reflexió, proposem cursos i xerrades sobre literatura, història, música o temes d’actualitat, que eixamplaran la nostra mirada i capacitat crítica. En el camp de la tecnologia, podrem descobrir i aprofundir en eines i aplicacions digitals que millorin el nostre dia a dia i afavoreixin la creativitat. I com a postres, degustarem un ampli ventall de propostes gastronòmiques, per a millorar les nostres habilitats a la cuina o reflexionar críticament sobre el món de l’alimentació.

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa. Al Prat, la cultura al teu abast!

Aquesta proposta formativa s’anirà completant al llarg del semestre. Així que t’animem a anar consultant les webs dels centres culturals. 

Agenda de cursos, tallers i xerrades


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Carregant cursos...

Carregant cursos...

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns 14 de setembre, a les 16.30 h  de manera:

 

Descarrega't el llibret en pdf