Esteu aquí

Voluntaris de la Creu Roja reparteixen mascaretes a les persones que van a treballar en transport públic aquest dimarts a l’estació de tren

El servei municipal de Protecció Civil ajuda en el repartiment del material

El Prat estació mascaretes coronavirus

dilluns, 13 abril, 2020 - 19:00

Persones voluntàries de la Creu Roja del Prat, assistits pel servei municipal de Protecció Civil, reparteixen aquest dimarts mascaretes a les persones que accedeixen a l’estació de tren i a l’intercanviador de metro que hi ha al costat.

Les mascaretes estan destinades a les persones que han de tornar a treballar a partir d’aquest dimarts en transport públic, a causa de la fi del confinament total decretada pel govern de l’Estat. El material es repartirà en la franja horària en que la majoria d'aquestes persones acudeixen a la feina, des de dos quarts de set fins a les deu del matí.

En aquest context, s’han repartit 10 milions de mascaretes a tot l’Estat, de les quals 1.264.000 a Barcelona. El repartiment s’està efectuant en nodes importants de transport de les ciutats majors de 30.000 habitants. Els i les voluntàries de la Creu Roja reparteixen el contingent que Protecció Civil ha destinat al Prat.

L'Ajuntament està en contacte amb les autoritats en matèria de protecció civil, i un cop fet aquest repartiment aquest dimarts valorarà conjuntament amb elles un eventual augment de llocs i de dies de repartiment.

A banda de l’ús de mascaretes, es recomana seguir aquests consells sanitaris per minimitzar el risc de contagis a la feina.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 febrer, 2022 - 09:00

Marató de vacunació per a infants de 5 a 11 anys al Prat sense cita prèvia

El proper dijous 3 de febrer, al Centre Cívic Delta, de 15.30 a 19.30 h

divendres, 21 gener, 2022 - 15:15

Nova marató de vacunació de la tercera dosi contra la covid, aquest dijous 27 de gener al Centre Cívic Delta

Adreçada a persones majors de 30 anys del Prat de Llobregat

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...