Esteu aquí

Una nit eclèctica i plena de rock per tancar les nits a l'estació d'enguany

Amb Bebe, Los Toreros Muertos, Mercadonna Summer Dj's i Pelukass

bebe festa major

dissabte, 28 setembre, 2019 - 04:45

No ens ho podíem creure. Deu ser que només són dues nits a l'any i que el públic sap dosificar l'energia, però la nit del dissabte no va faltar ningú a les Nits a l'Estació. Si haguéssim passat llista, no hauríem acabat fins a l’espectacle piromusical del dilluns. La segona nit de concerts a l’estació va estar marcada per estils musicals ben diversos i per moltes ganes de festa.

La nit la va obrir Bebe, repassant clàssics i temes nous, tot deixant-se seduir pels nous ritmes i sons que ha portat la música urbana al primer pla musical, però sense oblidar les seves arrels i la seva essència. Els músics que l'acompanyaven van mostrar la seva experiència, i és que tots junts a dalt de l'escenari eren una màquina de fer música. Que aixequi la mà qui no cantés de principi a fi el seu tema -ja himne- Ella.

Los Toreros Muertos, vinguts directament des d'aquella Movida Madrileña, àcida i macarra, divertida i crítica, paròdica de si mateixa, van mostrar que encara que els anys passin, ells segueixen sent els mateixos. No van venir sols, els acompanyava la “Charanga el Conejo de la Loles”, el complement perfecte per un concert que va ser una festa esbojarrada a ritme de #punkfolklorico . Des de dalt l'escenari es podien veure les cares d'aquells que corejaven Yo no me llamo Javier o Mi agüita amarilla. Però no només van fer-nos reviure cançons tan mítiques, van venir a presentar-nos també nous temes del seu últim disc, “Estruendo Folklórico”, un gran títol per resumir la nit i la seva posada en escena. Els de Pablo Carbonell han demostrat que la joventut no és cosa d'edat, sinó d'esperit i d'una actitud bandarra i divertida a la vida. 

Les Mercadonna Summer dj's, les dj potablava d'enguany, van treure un arsenal de vinils amb el que van fer un repàs musical amb cançons de tots els estils i èpoques: del rock, al trap, passant pel pop  i la rumba. Tothom va trobar la cançó perfeta per ballar, cantar i gaudir-ho fort.  No van faltar hits de la mà de Gloria Gaynor, les Spice Girls o Camilo Sesto – Vivir así es morir de amor va fer tremolar l’estació. Per tancar la nit, la Sarai i la Kira, alter-ego de Mercadonna Summer Dj’s, no van dubtar en punxar la mítica El final del verano, de Dúo Dinámico.  Un final perfecte i atrevit  per una nit tan eclèctica com bonrollera i plena de rock!

I així vam arribar a l’últim grup de la nit: Pelukass, acabant d'arrodonir la segona tanda de concerts a l’estació amb un repertori de música de tots els temps, ballable i divertida. Tots cinc components de la banda van pujar a l’escenari vestits de groc, desfiant la mala sort, per delectar-nos amb el seu estil fresc i amb aire rockero!! Tot un espectacle!

Això no s'acaba aquí que encara queden dos dies de Festa Major i us esperem avui diumenge i demà dilluns amb la música al Fondo d'en Peixo! 

 

Podeu veure el reportatge d'El Prat.Tv:

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 juliol, 2022 - 12:30

Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

La fira d’artesania comptarà amb 20 parades i 5 tallers que s’han seleccionat...

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema

dimarts, 7 juny, 2022 - 13:00

Convocatòria oberta fins al 18 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2022

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 25 de setembre als Jardins de...