Esteu aquí

Un any més, torna a la seva cita, el Prat Nocturn

Les inscripcions comencen el 14 de setembre a partir de les 10 h

dilluns, 12 setembre, 2022 - 13:15

Un dels actes previs de Festa Major amb més públic, el Prat Nocturn, torna al seu format habitual d’itinerari pels carrers del Prat.

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. Com sempre, les històries del Prat Nocturn són noves i diferents cada any, amb itineraris adaptats a aquestes històries. Alguns dels personatges que ens acompanyen ja són vells coneguts, com la noia del pou, imprescindible cada any.  És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i la teatralització de les diferents escenes és a càrrec del Teatre Kaddish.

Sessions i horaris 

El Prat Nocturn es farà dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 de setembre en els següents horaris: 

  • dilluns 19: a les 20h i 21.30 h
  • dimarts 20: a les 20 h i 21.30 h
  • dimecres 21: a les 19 h, 20 h i 21.30 h

Enguany, l’itinerari s’inicia a la plaça de la Vila i recorrerà alguns espais emblemàtics fins arribar al punt final, en el Fondo d’en Peixo.

Places limitades i inscripció prèvia

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dimecres 14 de setembre a les 10 h a través d'aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.  Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses.

La reserva d’entrades està limitada a quatre per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric Espai Cultural  934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç on està tot detallat.

En cas que no pugueu assistir a la sessió per a la que teniu entrades, us demanem que contacteu al correu o telèfon citat a dalt per tal d'anul·lar la reserva i alliberar l'entrada per a altres persones. 

Recomanacions

L’activitat no és aconsellable a menors de 12 anys i a persones amb dificultat de mobilitat. Demanem que estigueu 20 minuts abans de l’acte i que s’atenguin les instruccions del personal.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...