Esteu aquí

Tornen les converses en anglès als centres cívics Jardins de la Pau i Palmira Domènech

El dimarts 26 de maig van començar les sessions en línia per poder practicar la llengua anglesa

divendres, 29 maig, 2020 - 11:15

Les tardes dels dimarts a la Palmira i les dels dimecres a Jardins de la Pau  ens han portat estones per xerrar, jugar o llegir en anglès. Des de l'inici de curs, dins del projecte de ciutat d'Auxiliars de conversa en anglès del programa municipal Interseccions, s’han creat propostes diverses adreçades a infants, adults i famílies per a la pràctica d'aquesta llengua, d’una forma dinàmica i motivadora. 

En la situació actual, s'ha seguit treballant per crear espais de trobada i, a més, s'ha pensat que la gent pugui relacionar-se i aprendre conjuntament en anglès. Per això, cada setmana s'han proposat diverses trobades en línia que es desenvoluparan amb temàtiques variades, amb l’acompanyament de la nostra auxiliar de conversa Vicky. 

Com són les trobades? 

Les trobades es fan a la plataforma Zoom i en grups petits de 5 persones com a màxim. Els dimarts, a partir de les 18 h es realitzen les trobades de La Palmira i els dimecres, a la mateixa hora, les de Jardins de la Pau. Hi ha dues sessions de 30 minuts per dia, una per a la gent amb un nivell bàsic d’anglès (de 18 a 18.30 h) i una per a les persones amb un nivell més avançat (de 18.45 a 19.15 h). 

Cada sessió treballa una temàtica diferent; des de cançons que ens enduríem a una illa deserta fins a pel·lícules que hem vist durant el confinament, passant per les pitjors feines de la història o les tradicions al voltant del menjar. A continuació, us compartim un calendari amb les diferents propostes temàtiques: 

  • 2 de juny:  Desert island discs: songs that you would take with you to a desert island 
  • 3 de juny: Food: our rituals, relationships and recipes
  • 9 de juny:  Wild wild country: cults, sects and utopias
  • 10 de juny: The worst jobs in history
  • 16 de juny: Ted talk: do schools kill creativity? 
  • 17 de juny: Cultural Curiosities throughout the world: festivals, museums and events 

Inscripcions

Si voleu sumar-vos a les sessions de conversa en anglès, us podeu inscriure mitjançant correu electrònic a ccjardinspau@elprat.cat o ccpalmiradomenech@elprat.cat. Quan contacteu amb els centres se us enviarà un formulari a partir del qual haureu d'escollir les sessions en què tingueu interès, juntament amb informació addicional sobre les trobades i uns exercicis previs que haureu de preparar abans d'iniciar la sessió. 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s...

divendres, 21 gener, 2022 - 15:15

Nova marató de vacunació de la tercera dosi contra la covid, aquest dijous 27 de gener al Centre Cívic Delta

Adreçada a persones majors de 30 anys del Prat de Llobregat