Esteu aquí

Film Club a la Palmira

Practica l'anglès parlant de cinema

dilluns, 9 març, 2020 - 15:15

Aquest passat Gener s'ha posat en marxa el projecte auxiliars de conversa d'Interseccions al Centre Cívic Palmira Domènech, amb diverses propostes adreçades a infants, adults i famílies com la tarda en anglès i la tarda en família pensades per a la pràctica de la llengua anglesa d'una forma dinàmica i motivadora.

Els dimarts és una tarda plena d'activitat en anglès a la Palmira. De 17.30 a 19 h, l'espai de trobada es converteix en un racó per compartir estones de conversa i de joc mentre es practica l'anglès. Aquest espai és obert, sense necessitat d'inscripció prèvia ni requisit de nivell. A continuació, a les 19 h, comença el Film Club. 

El Film Club de la Palmira

Avui us parlarem de la proposta del Film Club, un grup de conversa en anglès dinamitzat per la Victoria, la nostra auxiliar de conversa. Aquest grup de conversa té una temàtica particular, el cinema, però també es parla de sèries de televisió i altres formats audiovisuals. S'adreça a persones amb un nivell intermedi de l'idioma, amb un aforament limitat. 

Les sessions comencen amb un warm up, una dinàmica de preguntes que serveix per trencar el gel.  A continuació, una vegada posats en situació, parlem de la pel·lícula o sèrie escollida per a la sessió. Per a cada jornada la Vicky ens demana visualitzar una peça audiovisual: des de ‘The Truman Show’ a ‘Lost in translation’ passant per ‘The good place’ i ‘The bucket list’. Són propostes que tracten temes molt diferents i ens ajuden a iniciar converses i debats.

La forma habitual de treball és per grups petits o parelles, que van canviant. D'aquesta forma s'afavoreix parlar en anglès, sense tanta por ni vergonya, i facilita oportunitats perquè ningú quedi sense participar-hi. Al final de la classe es posa en comú les diverses idees i reflexions que han sortit al llarg de la sessió i s’introdueix el tema i l’audiovisual de la setmana següent.

Vull venir: com ho faig? 

El Film club és una activitat trimestral que té places limitades. Actualment el grup d'aquest trimestre està ple, però estarem encantades de rebre't al centre per convidar-te a participar d'altres espais en anglès en el centre i la ciutat. 

El 16 de març obrirem les inscripcions per al nou trimestre que començarà el 14 d’abril. Les places van omplint-se per ordre d'arribada així que estigueu atentes! 

Si voleu conèixer més detalls sobre el projecte d’auxiliars de conversa al nostre centre, visiteu-ho aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s...

divendres, 21 gener, 2022 - 12:00

Visites guiades a l'exposició "El Prat, una mirada arqueològica" ens permeten conèixer la història de la ciutat

A més de les visites guiades, s'han programat diferents activitats...