Esteu aquí

T’agradaria endinsar-te en el món del DJ, la producció d'electrònica o el rap? Vols aprendre a mantenir la teva guitarra o a afinar una bateria?

Descobreix l’oferta formativa de La Capsa!

dilluns, 24 gener, 2022 - 18:15

Al febrer torna l’oferta formativa als centres culturals de la ciutat i diferents cursos, tallers i xerrades vinculades a la música aterren a La Capsa. L'oferta formativa que proposem pels pròxims mesos és molt variada i està dissenyada amb l'objectiu de complementar i millorar els vostres projectes o inquietuds musicals.

De nou, la tecnologia aplicada a la creació musical és un dels grans eixos que conformen les propostes amb tallers d’iniciació com el d’Ableton Live, programari dedicat a la producció de música electrònica o el taller de mastering d’àudio, on podreu aprendre els conceptes bàsics i les eines necessàries per masteritzar una cançó. I si tens entre 12 i 17 anys i vols endinsar-te en el món del DJ, amb el taller de DJ Junior a mesclar d’una manera creativa.

Dins l’oferta formativa de La Capsa, també trobareu propostes més especialitzades en format clínic. Si vols posar a punt la teva guitarra i mantenir-la en perfectes condicions (o el teu baix elèctric) el taller de manteniment de guitarra és el teu. O també, podràs aprendre a afinar la bateria com un professional.

El món de la música urbana també té una forta presència en l’oferta formativa d’aquesta temporada.  Com a novetat, proposem un taller de Rap/MC a càrrec de la MC Bittah del grup Tribade, qui t’ensenyarà a compondre un  tema amb tècniques d’escriptura rítmica i mètrica i que podràs enregistrar a l’estudi de so de La Capsa. A més, torna el cicle El Descompositor amb una xerrada sobre el rap a França i Espanya impartida per Lady R., divulgadora a Instagram i Youtube especialitzada en aquest gènere musical. 

Anirem ampliant aquestes propostes al llarg dels mesos així que estigueu atentes al nostre web i a les xarxes socials per a més informació!

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir de dilluns 24 de gener, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial  als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la Pau, Centre Cívic Palmira Domènech, Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, Cèntric Espai Cultural, La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 setembre, 2023 - 12:00

"Estètica Insostenible” ens convida a reflexionar sobre el malbaratament alimentari

Col·lectius, entitats i veïnes de la ciutat participen en el projecte de la...
cèntric_opera_concert homenatge maria callas

dimecres, 27 setembre, 2023 - 12:00

El Cèntric obre el teló a una nova temporada del cicle Viu l’òpera!

La celebració del centenari del naixement de Maria Callas dona el tret de...

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...