Esteu aquí

S’inicia la fase de retorn dels processos participatius vinculats a l’urbanisme de la ciutat

dimarts, 4 maig, 2021 - 13:15

Durant el mesos de gener, febrer i març de 2021 es van iniciar tres processos participatius vinculats a la millora urbanística de tres espais a la ciutat: la plaça 17 de setembre, la plaça de l’Estany de Sant Maurici i el passeig Ramón Codina.

A la fase inicial del procés es van recollir totes les propostes del veïnat a través del web Decidim El Prat, dels tallers i de diferents enquestes. Tota aquesta informació, recollida en un informe, va ser lliurada al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament per avaluar com incorporar les aportacions de la ciutadania en la proposta tècnica de remodelació final dels espais..

Ara, un cop analitzat l'informe resultant del procés, el departament d'Urbanisme explicarà a la ciutadania quins han estat els criteris a seguir en les futures remodelacions dels tres espais i quines han estat les propostes ciutadanes que s’han pogut encabir en els diferents projectes.

Aquest retorn del informe es farà a través de tres sessions en línia. Les sessions seran obertes a totes les a les  persones que han participat al procés i a totes aquelles que vulguin conèixer com serà la reforma prevista i resoldre els seus dubtes.

Sessions de retorn previstes:

 

Com participar?

A través de l’enllaç al web elprat.cat/participacio et podràs connectar a la plataforma Zoom.

Podeu consultar els informes elaborats del trets processos al web Decidim el Prat.

Per a més informació també es pot consultar la web municipal elprat.cat/participacio o a través del mail participacio@elprat.cat o el telèfon 933 790 050, extensió 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...