Esteu aquí

Sessió de retorn: resultats del procés participatiu del passeig de Ramón Codina

Taller 1 procés participatiu passeig Ramón Codina

En aquesta sessió online es farà el retorn a la ciutadania de tot allò que incorporarà la proposta de remodelació que s’ha previst per al passeig Ramón Codina.

Un cop recollides totes les propostes del veïnat al web Decidim el Prat i als tallers durant els mesos de febrer i març, s’ha elaborat un informe que determina els usos destacats i els criteris amb els quals hi ha més consens per a la remodelació de la plaça. Tota aquesta informació ha estat lliurada al Departament d'Urbanisme perquè la pugui avaluar i pugui valorar si la incorpora en la proposta tècnica de remodelació final de la plaça.

El Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament del Prat de Llobregat farà una sessió de retorn a la ciutadania explicant com s'aplicaran els criteris recollits en el procés participatiu al projecte de remodelació de la plaça i els seus voltants (previsió d’execució al 2022). Aquesta sessió de retorn serà oberta tant a les  persones que han participat al procés com a les que vulguin conèixer com serà la reforma prevista i resoldre els seus dubtes.

Per participar a la sessió només cal entrar el dimarts 25 de Maig a les 18:00 h al següent enllaç (plataforma Zoom): 

https://cutt.ly/Ubx6GA2

Qualsevol dubte contacteu amb participacio@elprat.cat 

Abans de la sessió us recomanem que mireu l’informe provisional del procés participatiu: Informe provisional procés participatiu al Passeig Ramón Codina