Esteu aquí

S'incorporen 11 conserges a les escoles del Prat per reforçar tasques relacionades amb la COVID-19

Procedents d'un pla d'ocupació, es dediquen a fer neteja de superfícies, desinfecció i ventilació d’estances i al control de la circulació de l’alumnat pels espais comuns i les entrades i sortides dels centres

dilluns, 5 octubre, 2020 - 11:45

L'1 d'octubre passat es van incorporar a les escoles d'infantil i primària del Prat un total d'11 persones, seleccionades a través d'un pla d'ocupació, que durant 9 mesos reforçaran les tasques de les consergeries, que s'han vist incrementades arran de la pandèmia de COVID-19.

El servei de consergeria de les escoles s’ha adaptat a la nova situació de forma excepcional, posant especial èmfasi en les tasques de neteja de superfícies, desinfecció i ventilació d’estances i en el control de circulació de l’alumnat pels espais comuns i les entrades i sortides dels centres.

Pla d'actuació per a l'obertura dels centres

L’inici d’aquest curs 2020-2021 és absolutament excepcional i es produeix en un context d’alta complexitat. D'una banda hi ha la necessitat de mantenir els centres oberts i fer plenament efectiu el dret a l’educació de tots els nens i nenes. I d'altra banda, la necessitat de garantir les màximes condicions de seguretat per protegir i garantir la salut de tota la comunitat educativa. 

Es per això que l’Ajuntament ha donat màxima prioritat a la col·laboració amb els centres educatius i s’ha definit un "Pla d’actuació per l’obertura dels centres educatius curs 2020-21", per tal que la seva obertura es doni de la forma més segura possible per als infants, professionals i famílies.


 

Compartir

Noticies relacionades

Accés a l'edifici de consultes externes de l'hospital de Bellvitge, on estarà el punt de vacunació.

dimecres, 12 gener, 2022 - 12:30

L’Hospital de Bellvitge obre dijous 13 de gener un punt de vacunació amb cita prèvia per a la Covid-19

El nou punt de vacunació, que es convertirà en el més proper al nucli urbà...

divendres, 24 desembre, 2021 - 12:45

L’Ajuntament del Prat manté gairebé totes les activitats per festes, adequades amb mesures de seguretat, però suspendrà el Pratijoc

Pel que fa a la celebració del Garatge Reial i de la cavalcada del 5 de gener...