Esteu aquí

Reordenació del trànsit entorn del barri de la Granja

Es tallarà el trànsit del carrer de la Carretera de l'Aviació, al tram comprés entre el Parc Nou i la Plaça de la Granja, per començar amb la pacificació d'aquest carrer.

Tall Carretera Aviació

dijous, 11 març, 2021 - 09:45

Durant aquesta setmana, s'estan executant les feines d'asfaltat de la Ronda sud i de la cruïlla amb el carrer de la Carretera de l'Aviació. Les feines formen part de l'acabament de les obres d'urbanització corresponent a la primera fase de l'Àrea Residencial Estratègica de l'Eixample Sud.

Amb aquest tall, es pretén començar amb la pacificació de l'entorn, desviant el trànsit per l'avinguda del Remolar, donant prioritat a la circulació de vianants i bicicletes i fomentant els projectes d'eixos verds, tal com es va articular al Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat i preveu també el full de ruta de recuperació front l'impacte de la Covid-19 Ara més que mai, el Prat. La pacificació dels carrers és una actuació que ja està prevista a altres indrets de la ciutat com ara al carrer Sant Pere, Viladecans, Sant Boi, Castella o Frederic Soler. Busca posar als vianants al centre de l'espai públic per tal de reforçar els grans eixos peatonals i verds traçats a la planificació de ciutat i el seu enllaç amb l'entorn natural i agrícola que ens rodeja. 

El veïnat del barri de La Granja podrà d'accedir a la zona en vehicle a través de l'avinguda del Remolar i la plaça de la Granja.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...