Esteu aquí

Reordenació del trànsit entorn del barri de la Granja

Es tallarà el trànsit del carrer de la Carretera de l'Aviació, al tram comprés entre el Parc Nou i la Plaça de la Granja, per començar amb la pacificació d'aquest carrer.

Tall Carretera Aviació

dijous, 11 març, 2021 - 09:45

Durant aquesta setmana, s'estan executant les feines d'asfaltat de la Ronda sud i de la cruïlla amb el carrer de la Carretera de l'Aviació. Les feines formen part de l'acabament de les obres d'urbanització corresponent a la primera fase de l'Àrea Residencial Estratègica de l'Eixample Sud.

Amb aquest tall, es pretén començar amb la pacificació de l'entorn, desviant el trànsit per l'avinguda del Remolar, donant prioritat a la circulació de vianants i bicicletes i fomentant els projectes d'eixos verds, tal com es va articular al Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat i preveu també el full de ruta de recuperació front l'impacte de la Covid-19 Ara més que mai, el Prat. La pacificació dels carrers és una actuació que ja està prevista a altres indrets de la ciutat com ara al carrer Sant Pere, Viladecans, Sant Boi, Castella o Frederic Soler. Busca posar als vianants al centre de l'espai públic per tal de reforçar els grans eixos peatonals i verds traçats a la planificació de ciutat i el seu enllaç amb l'entorn natural i agrícola que ens rodeja. 

El veïnat del barri de La Granja podrà d'accedir a la zona en vehicle a través de l'avinguda del Remolar i la plaça de la Granja.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:15

Diumenge al matí, restriccions de trànsit i desviament d'autobusos per la Cursa Delta

Travessarà la ciutat per Verge de Montserrat, de 9 a 12 h
Platja del Prat

dijous, 6 maig, 2021 - 14:15

Els gossos podran gaudir de la platja durant la temporada de bany

Podran estar entre les 20h del vespre i les 8h del matí a la platja de Can...

dimecres, 5 maig, 2021 - 19:30

El ple municipal aprova destinar més de 400.000 euros per ampliar d’un 20% el parc municipal d’habitatge de lloguer assequible

El ple municipal d’avui ha aprovat per unanimitat una partida inicial de 410...