Esteu aquí

Pantalles i pandèmies, a debat al Cèntric

La propera sessió del cicle (Re)Pensem-nos! comptarà amb Ingrid Guardiola i es durà a terme en streaming

Repensemnos_ingrid_guardiola

dimarts, 10 novembre, 2020 - 10:30

La nostra manera de relacionar-nos ha canviat arran de la pandèmia de la Covid-19. En aquest context, les pantalles han assolit un rol prominent en les nostres vides en els darrers mesos. Per reflexionar i debatre sobre aquest  nou panorama virtual i el que comporta, el proper dijous 12 de novembre visitarà el Cèntric Espai Cultural la professora, programadora audiovisual, directora i assagista Ingrid Guardiola, en una nova sessió del cicle (Re)Pensem-nos! El cicle, que s’emmarca dins de la línia de treball de Món contemporani de l’equipament, convida la ciutadania a reflexionar sobre els reptes de la societat actual, condicionada, entre d’altres problemàtiques, per la nova realitat imposada.

Activitat en streaming

L’acte només es podrà seguir en streaming, a causa de les actuals restriccions decretades per les autoritats sanitàries. Podreu seguir la sessió en aquest enllaç. L'acte estarà presentat i moderat pel periodista i escriptor Albert Lladó, comissari del cicle (Re)Pensem-nos! Amb la intenció de mantenir un diàleg obert i participatiu amb el públic, les persones que segueixin la sessió virtualment podran enviar les seves preguntes a través del xat en directe de Youtube.

Sessió anterior

La sessió anterior del cicle (Re)Pensem-nos!, que va tenir lloc al Cèntric el passat 29 d’octubre, també es va retransmetre en streaming, tot i que aleshores encara es va poder comptar amb públic presencial a la Sala d’actes de l’equipament. L’acte va comptar amb la presència de la investigadora Blanca Garcés, que va posar sobre la taula com està afectant la crisi sanitària a la crisi migratòria, a més d’evidenciar les mancances dels sistemes d’acollida de refugiats. Podeu veure la sessió al complet aquí.

Compartir

Noticies relacionades

Som natura 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 13:00

Reconeguts artistes expressen el seu compromís amb la defensa del delta del Llobregat a través de la cançó i el videoclip Som natura!

La iniciativa està impulsada per l’activista cultural Lluís Marrassé,...

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...