Esteu aquí

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents xerrades divulgatives d’alfabetització en les TIC

Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Durant els propers mesos de novembre i desembre, el Cèntric Espai Cultural oferirà noves píndoles digitals.  L’objectiu d’aquestes propostes, que consisteixen en tres xerrades divulgatives en l'àmbit de la cultura digital, és oferir recursos i acompanyament a la ciutadania en l’ús de les TIC.

Drets i deures a la xarxa, fake news i identitat digital

En una societat digitalitzada com la nostra, es fa necessari dotar la ciutadania d’eines i recursos per entendre les noves realitats socioculturals sorgides de les tecnologies digitals. En aquest context, les píndoles digitals que es treballaran en el Cèntric pretenen donar resposta i fomentar una mirada crítica sobre les diferents possibilitats que ofereix la xarxa. Les xerrades tindran una periodicitat quinzenal, i giraran al voltant de les següents temàtiques:

Coneix els teus drets i deures a la xarxa, l’11 de novembre, on s’abordarà quin tracte han de tenir les nostres dades i els drets que tenim com a consumidors.

Fake news, no et deixis enganyar, el 25 de novembre, on s’oferiran recursos per identificar les notícies falses i eines per verificar la informació apareguda a la xarxa.

Crea i gestiona la teva identitat digital, el 9 de desembre, on es parlarà sobre com tenir una bona carta de presentació en el món digital.

Totes les propostes són gratuïtes amb inscripció prèvia a online.elprat.cat. Més informació sobre aquestes i altres xerrades divulgatives aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu