Esteu aquí

Nova programació del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:15

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es barregen personatges reals i d’altres de ficticis amb una base històrica. És una activitat organitzada per l’Arxiu Municipal i el programa de Patrimoni Cultural i incorpora actors del Teatre Kaddish que donen vida als personatges.

L’escenari serà la Granja La Ricarda i coneixerem història i personatges d’aquest emblemàtic edifici patrimonial.

 Es faran tres sessions cada dia, els dies  4, 5 i 6 de desembre  a les 18 h,  19 h, i 20 h .

 

 

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada només en línia a través d'enllaç. Les entrades es podran imprimir a casa o descarregar-les al mòbil,  recomanem  millor portar-les al mòbil. La reserva d’entrades està limitada a dues localitats per persona.

Per donar assistència a la reserva d’entrades posem a disposició el telèfon de contacte del Cèntric Espai Cultural 934 792 968 en l’horari del centre. També podeu escriure a patrimonicultural@elprat.cat  i us deixem aquest enllaç  on està detallat com fer el procés de reserva d'entrades. 

L’activitat no està recomanada a menors de 12 anys i demanem que estigueu 25 minuts abans de l’acte i que vingueu amb calçat còmode. L’aforament està limitat i està dissenyat per respectar en tot moment les distàncies de seguretat. Demanem que s’atenguin les instruccions del personal.

La celebració de l’activitat està subjecta a la normativa vigent, sent susceptible de ser modificada o cancel·lada pel seu compliment.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...