Esteu aquí

Les Nits a l'Estació irrompen amb força de la mà de Brisa Fenoy, Tremenda Jauría, Bejo i Dj Pimp

Rap, trap, dancehall i els ritmes més actuals omplen el pàrquing de l'estació

dissabte, 28 setembre, 2019 - 04:45

El primer dia de Festa Major és un dia de retrobaments. Qui viu a Pequín baixa al Prat per veure als seus amics i familiars, i qui viu aquí però no es deixa veure gaire, segur que apareix en algun moment i en algun lloc, lloc que sovint és el pàrquing de l'estació.

Aquest divendres, més de 6000 ànimes s'han reunit per a veure els concerts de Brisa Fenoy, Tremenda Jauria i Bejo. Una aposta per la música urbana amb compromís, lletres elaborades i una impressionant posada en escena.

La compositora de Lo Malo va obrir la tanda de concerts a l'estació. Brisa Fenoy va defensar el seu repertori ella sola, utilitzant loops, el teclat i el laptop. Les filigranes i efectes de la seva veu no van poder ocultar el sentit crític de les seves lletres, feministes i compromeses. Tot i ser una figura pública, no és una artista que encaixi fàcilment al circuit comercial però el que sí ha quedat ben clar, és que el seu públic l'adora.

Tremenda Jauria han re-versionat el sentit del reguetón i l'han passat per un filtre d'actitud punk, reelaborant la temàtica de les lletres i fent-se seu el missatge. Encara que com diuen elles "el reguetón no és masclista, sinó qui fa les lletres" i seria injust emmarcar un estil de música per uns quants representants... En fi! Els de Madrid van demostrar que no només li saben donar una volta al missatge, sinó que saben defensar aquesta música de ball com si haguessin nascut al cor de Santo Domingo. Cumbia, moombah, i infinitat de ritmes caribenys han omplert la carpa de l'estació i han fet que qui tingués ganes de ballar, tingués una bona excusa per fer-ho, i que qui no en tingués, es veiés posseït pels tambors d'Àfrica i no ho pogués evitar. Sí, nosaltres també pensem que el show de llums ha estat impressionant.

Bejo, Bejo, Bejo, Bejo, Bejo, qui és aquest Bejo? És Trap? És Rap? És surrealista? És Dadaista? No ho sabem, és Bejo, sobre les seves potes-alces-saltarines, tocant la bateria, rapejant, tocant la guitarra, al costat del seu fidel company DJ PIMP, ens va deixar amb la boca oberta a tots. Havíem sentit parlar dels seus directes, agressius, divertits, dinàmics, amb sentit de l'humor i crítica. Els de les Canàries no van deixar a ningú indiferent.

 

Podeu veure el reportatge d'El Prat.Tv:

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 juliol, 2022 - 12:30

Es publica la selecció de participants de L’Aparador de Festa Major!

La fira d’artesania comptarà amb 20 parades i 5 tallers que s’han seleccionat...

divendres, 1 juliol, 2022 - 12:15

La 46a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat escalfa motors!

Inscripcions a partir de l’1 de juliol i amb un nou sistema

dimarts, 7 juny, 2022 - 13:00

Convocatòria oberta fins al 18 de juliol per participar en L'Aparador de Festa Major 2022

Enguany L'Aparador se celebrarà el diumenge 25 de setembre als Jardins de...