Esteu aquí

Les formacions de l’Aula de Ciutadania segueixen en marxa

La temàtica de les activitats girarà entorn al voluntariat, la sensibilització LGTBI, l’empoderament de les dones i la diversitat funcional

dijous, 17 febrer, 2022 - 11:45

L’Aula de Ciutadania és l'espai de formació que s'organitza des de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària a través de cursos, tallers, conferències i xerrades. La seva edició d’hivern 2022 segueix en marxa i encara queden formacions a les que podeu participar.

Voluntariat

A principis de març, el voluntariat serà un dels temes importants de l’Aula de Ciutadania. Serà el dia 3 quan comenci el “Curs d’Iniciació al Voluntariat”, una oportunitat única per iniciar-se de la millor manera possible en l’aventura que suposa realitzar un voluntariat.

La segona formació està dirigida principalment a les entitats que volen iniciar una acció de voluntariat. Amb l’acció formativa del “Pla de Voluntariat”, les entitats obtindran més eines i recursos per endinsar-se i crear un projecte de voluntariat.

Dones

Amb la formació “Autoconeixement, funcionament de la ment i eines per millorar la vida”, Carmen Boo donarà directrius per empoderar a les persones assistents mitjançant el coneixement de les pròpies emocions.

Sensibilització  LGTBI

En la formació “Diversitats sexuals, afectives i de gènere” es pretén generar un espai segur, de no judici on poder abordar i visibilitzar les diversitats afectives, sexuals i de gènere; les diferents preferències, orientacions, pràctiques, expressions de gènere i identitats des d'una perspectiva de drets i feminista.

Diversitat funcional

L’última formació de l’Aula de Ciutadania estarà dirigida a les persones amb diversitat funcional. A la formació “Biblioteca humana”, les persones assistents podran conèixer de primera mà les vivències d’una persona amb diversitat funcional.

Seran elles mateixes les que explicaran la seva experiència vital per tal de que les persones assistents coneguin les dificultats que pot arribar aquest col·lectiu en el seu dia a dia.

Inscripcions

Us podeu inscriure a través del següent enllaç; presencialment a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura 4) o a través del telèfon 93 379 00 50 ext. 5600

Compartir

Noticies relacionades

Pessebre de la plaça de la Vila 2021

dimecres, 29 juny, 2022 - 13:45

Primera reunió de treball del pessebre de la plaça de la Vila 2022

Les persones voluntàries del Programa de Lleure la Gent Gran ja han començat a treballar en el pessebre de la plaça de la Vila d...
Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...
Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...